10 avis

Horeko

Solution de gestion de restaurant et de planification du personnel

4,5 /5 (10 avis) Donnez votre avis !

Note globale

4,5 /5
  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Fonctionnalités
100%
des utilisateurs recommandent cette application
10 avis
Jan S.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Minder werkuren

Publié le 06/10/2020

Avantages

Het haalt zoveel administratieve dingen van je schouders. Ideaal voor groot en klein bedrijf.

Inconvénients

Alles wat administratief met een knop vast teleggen is.

Réponse de Horeko Traduire en français

Great review! Thanks! ^Sjoerd

Carlo L.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Horeko horeca planner

Publié le 28/10/2020

Snelle en nette begeleiding

Avantages

Gebruiksvriendelijk
makkelijk te volgen voor de medewerkers

Inconvénients

Kopieren van roosters incl. de ingevulde namen van de weken ervoor

Réponse de Horeko Traduire en français

Great review! Thanks :-)

Nicole L.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 201-500 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Top app!

Publié le 15/07/2021

Avantages

Ik vind het onwijs handig dat het gekoppeld is aan mijn agenda. Zo kan ik de diensten goed in de gaten houden.

Inconvénients

Ik vind het super fijn. Ik kan niks bedenken.

Réponse de Horeko Traduire en français

Nice to hear that our planning app works for you! ^Sjoerd

Huub D.
Note globale
  • Secteur d'activité: Services et installations de loisirs
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé toutes les semaines pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d'utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

Fijne software

Publié le 27/08/2020

Avantages

Het is gemakkelijk te begrijpen. Dat ik op mijn mobiele telefoon met dezelfde software werk als de tablet waarmee ik inklok is prettig.

Inconvénients

Niet van toepassing. Ik ervaar horeko als zeer prettig.

Réponse de Horeko Traduire en français

Hallo Huub, bedankt voor je feedback! ^Sjoerd

Oby S.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus d'un an
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Horeko

Publié le 20/10/2020

Avantages

Gemak van administratie bijhouden, urenadministratie, gemak van gerechten bijhouden

Inconvénients

Niet van toepassing, werkt allemaal naar behoren en zeer tevreden

Réponse de Horeko Traduire en français

Hi Oby! Thank you for the review. Awesome! ^Sjoerd

Sabrina K.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Simplicité d'utilisation
  • Probabilité de recommander le produit 9.0 /10

Fijn systeem

Publié le 15/07/2021

Ideaal hoe de agenda en roosters in mijn telefoon synchroniseren. Alles is overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Avantages

Het gebruiksgemak is top. Vlot en duidelijk.

Inconvénients

Tot nu toe geen nadelen ontdenkt. Alles werkt soepel

Réponse de Horeko Traduire en français

Hi Sabrina, thank you for the feedback. Awesome!

Arjanne V.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant 1 à 5 mois
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Super handig!

Publié le 19/07/2021

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Avantages

Erg overzichtelijk en de roosters altijd bij de hand via super handige app.

Inconvénients

Het in - en uitklokken gaat nog niet altijd even soepel.

Réponse de Horeko Traduire en français

Hi Arjanne, Thanks for the feedback. We are working hard to keep our software running smoothly! ^Sjoerd

Hans L.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 11-50 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

La Sonnerie

Publié le 06/10/2020

Geweldige ervaring met een super slim systeem

Avantages

roosters plannen , recepten invoeren. ze kunne onderling ruilen

Inconvénients

er worden dagen online trainingen ect georganiseerd, ik zou graag een training willen aangeven en tijd zodat ik zou kunnen. de medewerkers kunnen zover ik weet niet zien wanneer andere coleega s vakantie hebben aangevraagd

Réponse de Horeko Traduire en français

Thank you. We will get back on your question. ^Sjoerd

Twan H.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 51-200 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 8.0 /10

New hospitality standard

Publié le 03/03/2020

good

Avantages

The easy use for the employees. And the easy implementation

Inconvénients

speed. The screen in the kitchen is really slow sometimes.

Réponse de Horeko Traduire en français

Hello Twan,The Horeko team thanks you for your positive review! We will keep on innovating to stay "the new hospitality standard"

Guillem F.
Note globale
  • Secteur d'activité: Hôtellerie
  • Taille de l'entreprise: 2-10 employés
  • Logiciel utilisé tous les jours pendant plus de deux ans
  • Provenance de l'avis

Note globale

  • Rapport qualité-prix
  • Simplicité d'utilisation
  • Support client
  • Probabilité de recommander le produit 10.0 /10

Valuable addition to any business.

Publié le 25/03/2021

Avantages

Saves me a lot of time and streamlines my operation.

Inconvénients

The screen is a little large so can be a bit difficult to place in a small establishment.

Réponse de Horeko Traduire en français

Thanks! Awesome review.